4 Mayıs 2021 Salı

backlink 1

 Her oyunda olduğu benzer biçimde Minecraft oyununda da oyuncuların bilmedikleri yahut çok az ve kifayetsiz bilgiye haiz oldukları şeyler vardır. Oyuncuların daha iyi bir oyun deneyimi yaşayabilmeleri adına yazımızın devamında oyun hakkında bilinmeyenler listesini sizinle paylaşacağım. Numara numara gideceğim bu listede yer alan her madde sizin oyun zevkinizin iyileştirilmesi adına emek sarf edilerek oluşturulmuş bilgilerden bir araya gelmektedir. Siz de Minecraft rollendirirken daha çok malumat sahibi olmak istiyorsanız yazımızın devamında bizlere eşlik edin. Keyifli okumalar!


Oyun içinde oldukça ender bir şekilde bulunmakta olan dev büyüklükteki mantarların yetişmekte olduğu ve üstünde mantar bulunmakta olan ineklerin yaşamakta olduğu yerler minik mantar adalarıdır.

Yeraltı kısmında gizli bir biçimde bulunmakta olan bir oda içinde ender gözleri ile oluşturmakta olduğumuz bir boyut kapısının içerisinden geçebilir ve Ender Ejderhasının ömür alanına gidebiliriz.

Bir botu kapısı açabilmek için oyuna yer almakta olan obsidyen taşları düzgün bir halde dizmemiz ve ardından çakmak çakmamız gerekiyor. Sonrasında ise açılacak olan boyut kapısı yardımıyla Nether’e doğrusu cehenneme gideceğiz.

Bataklık seçimi olan bölgelerde nadir de olsa büyücü evlerine rastlamanız mümkün olan bir durumdur. Büyücüler yalnızca geceleri görünecektir ve sizleri görmeleri halinde de sizlere zarar verebilmek adına iksirler kullanarak saldırmaya başlayacaktır. Büyücüleri öldürmek için ise epey büyük bir gayret masrafınız gerekiyor. Zira hayatta kalabilmek için bu büyücüler bütün iksirlerini tüketecektir. Su altı tarzında bir noktadan çıkmasalar bile suda nefes alabilecekleri bir iksire sahiptirler ve hem de onları yakma eylemi içerisine girdiğinizde ateş direnci için iksir kullanmaya başlayacaklar ve harbiden bütün yöntemlerini kullanarak hayatta kalacaklardır.

Creeper’lar kedilerden aşırı biçimde korkmaktadırlar. Bir kedi yakınlarına yaklaştığı zaman saldırgan tavırlar sergilemese bile onlardan uzak durmaya çalışırlar. Eviniz içerisinde bir kedi bulundurmanız Creeepr girme ihtimalini oldukca aşağı çekecektir.

Creeper’ların üstlerine doğru bir şimşek çaktığı zaman onlar ölmezler ve zarar görmenin aksine üzerlerine akan enerji kaynağını sömürürler ve böylece bir elektrik kalkanına da haiz olurlar.

Oyun içinde yaşanmakta olan nerede ise her iklime özel olarak bir yapı bulunmaktadır. Örnek vermek gerekirse çöller içerisinde piramitler yer alırken ağaçlık alanlarda ise tapınaklar görmeniz mümkün olan bir durumdur. Bu yapıların içerisinde işinize yarayacak halde malzemeler bulunurken hem de bu yapılarda tuzaklarda mevcuttur.

Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun

0 yorum:

Yorum Gönder