4 Mayıs 2021 Salı

backlink 2

Oyunun oyunculara sağlamış olduğu pek çok özellikten bir tanesi de balta yapımı imkanı tanımasıdır. Zira bir balta sahibi olarak oyun içerisinde pek çok aktiviteyi gerçekleştirebilir ve kendinizi adamış olduğunuz rolü başarı ile yerine getirebilirsiniz. Ayrıca oyun öteki pek oldukça içeriği de oyuncuların oyun rollendirirken rahat edebilmeleri ve peşinden kendilerini geliştirmeyi hızlandırabilmeleri için sağlamaktadır.

Üreteceğiniz maden fırınları ile madenden çıkarttığınız kıymetli sayılacak eşyaları işleyebilir ve ek olarak bu eşyalar desteğiyle balta tarzında pek oldukca eşya imal edebilirsiniz. Aynı zamanda bu fırınlar sizin akşam yemeklerinizi ısıtmanıza da olanak tanımaktadır. Gerçekten fazlaca yönlü düşünülmüş bir oyun olan Minecraft’ta balta yapımını merak edenlere anlatacağız. Keyifli okumalar!

Balta Yapımı Aşaması
                Oyun içerisinde üretebileceğiniz pek çok eşyadan birisi olan balta diğer aşamalarda sizin pek oldukca kez işinize yarayacak ve oyununuzu kolaylaştırmaya katkılarda bulunacaktır. Üretebileceğiniz bir balta çeşidi olan tahta baltanız bir tabanca ürünü olarak kullanıldığı takdirde artı üç taarruz puanı kazanır ve böylece artı üç taarruz gücüne sahip olan bir silah haline gelir. Balta imal işleminizi gerçekleştirebilmeniz adına ilk olarak üretim menüsünü açmanız gerekiyor. Üretim menüsünü açmanızın arkasından üretim işlemi gerçekleştirebilmek adına öncelikle üretim kısmını açın. Sonrasında ise açmış olduğunuz üretim kısmı karşınıza üç çarpı üç olarak görünecektir. İkinci adım olarak ahşap balta üretimini gerçekleştirebilmek adına ögeler eklemeyi kontrol edin. Üretim menüsünün içinde üç çarpı üç durumda bulunan ızgarası üzerinden meydana gelmekte olan bir alan karşınıza çıkacaktır.

Üç çarpı üç olan bu üretim bölümüne üç adet tahta kalas ve iki tane çubuk yerleştirin. Tahta balta üretimini gerçekleştirebilmeniz adına orman, akasya, kızıl, koyu meşe, huş ağacı, ladin ve diğer bütün ahşap ürünlerini kullanma şansına da sahipsiniz. Tahta balta üretiminin gerçekleştirildiği esnada tahta kalasların ve bulmuş olduğumuz çubukların tam olarak aynı noktalarda bulunması ve yerleştirilmesi gerekmektedir. İlk sıra için iki adet ahşap kalas kullanılması gerekli olan bir vaziyet iken ikinci sırada yer edinen kutuya bir adet tahta ve bir adette çubuk eklenmelidir. Üçüncü sıra içinde yer almakta olan orta kısım kutusunda ise sadece bir tane kutu bulunmak zorundadır. Bir balta meydana getirdiğinizi anlamanızın ardından bu baltayı envanterinize taşımanız üretim safhasının son eylemidir. Aynı zamanda bu balta yardımıyla saldırı hasarı gücü üretebilir ve ürünlerinizin ne kadar dayanacağını belirleme edebilirsiniz.


Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun Ucuz Oyun U

0 yorum:

Yorum Gönder